Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό!
Απαντήστε σωστά στις ερωτήσεις του quiz & γυρίστε τον τροχό για να κερδίσετε αντιηλιακά Castalia, συμβουλές από έμπειρο προσωπικό για την προστασία σας από τον ήλιο & έκπτωση για τις αγορές σας σε προïόντα της Helioderm!
*Τα δώρα θα παραλαμβάνονται από το ειδικό stand στο The Mall Athens,
καθημερινά 16:00 - 20:00 & Σάββατο 12:00 - 20:00.
Η παραλαβή των δώρων θα γίνεται κατόπιν επίδειξης της αστυνομικής ταυτότητας
και του μοναδικού κωδικού που θα αποσταλεί στο email σας.
1
Τα αντιηλιακά προϊόντα της Castalia προσφέρουν αποτελεσματική αντιηλιακή πολυπροστασία σε πρόσωπο και σώμα χάρη στο συνδυασμό φίλτρων UV, τη Bιταμίνη Ε που παρέχει αντιοξειδωτική προστασία, έχουν μη λιπαρή βελούδινη υφή και απλώνονται εύκολα. Είναι κατάλληλα για όλες τις επιδερμίδες, για ενήλικες και παιδιά.
2
Ενημέρωση αντιηλιακής προστασίας
Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης της Castalia θα βρίσκεται στο ειδικό stand του The Mall Athens για να σας ενημερώσει κατάλληλα για τη σωστή και ασφαλή προστασία από τον ήλιο μέσα από δερματολογικούς ελέγχους και κλινικές μελέτες που έχουν γίνει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
3
Έκπτωση -25%
Εκπτωτικά κουπόνια για αγορές προϊόντων της Castalia. Τα προϊόντα της Castalia έχουν άριστη καλλυντική υφή, προσφέρουν μέγιστη ανεκτικότητα και ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, αποδεδειγμένα, μέσα από εργαστηριακή έρευνα και κλινικές μελέτες.